Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.


Crematorium in Leiden

Het crematorium in Leiden is een stijlvolle locatie voor een sfeervolle crematie. In de verschillende ruimtes kunt u de belangstellenden ontvangen, een plechtigheid organiseren, een condoleance houden. Geheel naar uw eigen wens kunt u gebruik maken van de beschikbare ruimten waarover het crematorium in Leiden beschikt, met alle voorzieningen die er aanwezig zijn. Het is steeds meer gebruikelijk dat nabestaanden een uitvaart zo organiseren dat het een persoonlijk afscheid wordt, die goed past bij de overledene. Zo kan het leven van een dierbare op een goede manier herinnerd en herdacht worden. Dat maakt een afscheid mooier.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Leiden

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Leiden voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Wat is er mogelijk in crematorium Leiden?

Misschien zou de vraag anders moeten zijn: wat is er niet mogelijk? Die is in elk geval makkelijker te beantwoorden. Vrijwel alles kan. Het zijn de nabestaanden - of de overledene als dat voor diens overlijden is besproken - , die bepalen hoe de uitvaart eruit komt te zien. Welke muziek, wie gaat spreken, of er gebruik wordt gemaakt van het aanwezige orgel, of dat een van de kinderen gaat zingen. Of welke foto’s worden getoond, of zelfs filmpjes. Bij het testen van eventueel beeldmateriaal of muziekdragers is het raadzaam dit goed te overleggen. Overal is de persoonlijke aandacht van uw uitvaartleider aanwezig, waar u dat wilt. Zo wordt de plechtigheid in het crematorium in Leiden persoonlijk en passend.

Bespreek uw wensen voor een crematie in Leiden

Na de plechtigheid is er gelegenheid om de nabestaanden te condoleren en met elkaar samen te zijn. Dit moment van ontmoeten en napraten werkt vaak helend en verzacht het verdriet enigszins. Wat daar dan verder bij geconsumeerd wordt, is misschien wel leuk en lekker, maar minder belangrijk dan het persoonlijk contact. Wat in het crematorium in Leiden allemaal mogelijk is, kunt u zien in onze pakketten. Eventuele aanvullingen daarop zijn altijd bespreekbaar, de tarieven altijd duidelijk. Ons doel is om met u een mooi, memorabel afscheid te realiseren in het crematorium in Leiden.

  • Crematorium Leiden - Foto 1
  • Crematorium Leiden - Foto 2
  • Crematorium Leiden - Foto 3
Dela Crematorium Rhijnhof

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Dela Crematorium Rhijnhof
Laan te Rhijnhof 4
2332 HZ Leiden


Een uitvaart regelen in Leiden?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Leiden. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminleiden.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Leiden vooraf regelen? Intakeformulier