Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Almelo

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Almelo

Hoewel op een emotioneel moment als het afscheid van een dierbare veel langs u heen zal gaan, omdat u in een soort flow zit, zal toch het gevoel van sfeer blijven hangen. Het samenzijn met de andere nabestaanden, de entourage, de omgeving van de natuur buiten. Al deze aspecten werken mee aan het algehele gevoel dat u heeft. In het crematorium zal de stijlvolle marmeren vloer in de aula, afgewisseld met kleurrijke vloerbedekking en de deels marmeren muur en de ramen achter de kist een ruime blik geven op het achterliggende park. Het crematorium in Almelo vormt hiermee een perfecte plek voor een waardig afscheid.

Rust en ruimte in Crematorium Almelo

In de ontvangstruimte voor familie is er ruimte om even tot uzelf te komen voor en eventueel na de plechtigheid. Terwijl de andere genodigden worden opgevangen in de andere ontvangsthal in het crematorium in Almelo, waar ze ook het condoleanceregister kunnen tekenen. In de aula zelf maken de aanwezigheid van een piano, grote beeldschermen en goede geluidsinstallaties het mogelijk een persoonlijk en passend afscheid te realiseren. Met foto’s, filmpjes, muziek, sprekers of zangers kunt u alle kanten op in het crematorium in Almelo. U kunt altijd voor ideeën bij uw uitvaartleider terecht. Uitvaart24 adviseert u graag, maar helpt u ook uw eigen wensen waar te maken.

Een uitvaart regelen in Almelo?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Almelo. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7502 of mail naar info@crematoriumalmelo.nl

Crematie op maat in Crematorium Almelo

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn in de ruime gastenkamer van het crematorium in Almelo. Waar koffie, thee of fris met cake of iets anders kan worden geserveerd. Uiteraard kunt u daar naar wens aanvullingen op doen. Bekijkt u de pakketten voor meer suggesties. U ziet hier ook wat is inbegrepen en wat niet in het pakket van uw keuze bij het crematorium in Almelo. Na de crematie heeft u nog ruim de tijd om te bedenken welke bestemming de as moet krijgen. Minstens een maand later krijgt u pas bericht dat u de as kunt komen halen, of kunt u aangeven wat er mee moet worden gedaan.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Almelo
Willem de Clerqstraat 95
7604 AR Almelo
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven