Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Beuningen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Beuningen, in een weidse omgeving, rust en warmte

Met de prachtige ontvangstruimte, de smaakvolle aula’s en de mooie, rustgevende ruimte voor de directe nabestaanden is het crematorium in Beuningen een zeer passende plek voor het nemen van afscheid. Er is gelet op rustgevende kleurcombinaties, temperatuur, geur en geluid. Ook het licht is met behulp van kleuren nog persoonlijker te maken. Uitvaartondernemer Uitvaart24 adviseert u waar u dat maar wilt.

Passend afscheid in crematorium Beuningen

Dit crematorium in Beuningen geeft alle ruimte om de plechtigheid zo te organiseren dat het past bij het leven van degene van wie u afscheid neemt. En zo dat u er ondanks uw verdriet, toch een goed gevoel aan overhoudt. De mogelijkheden voor de catering bespreekt onze uitvaartleider uiteraard met u. Van welke ruimte in het crematorium in Beuningen u gebruik wilt maken ook. En als u de plechtigheid in de namiddag of avond wilt plannen is dat in het crematorium in Beuningen mogelijk. Daar kunt u de catering op aanpassen. Bekijk bij tarieven wat bij de pakketprijs inbegrepen is. Hoe u de uitvaart ook wilt vormgeven, alles is bespreekbaar.

Een uitvaart regelen in Beuningen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Beeuningen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7483 of mail naar info@crematoriuminbeuningen.nl

Muziek en beeld in crematorium Beuningen

Mocht u gebruik willen maken van onze aula kunt u bij ons uw eigen muziek meebrengen. Er staat een piano, maar ook uw cd’s of dvd’s kunnen we voor u afspelen. Graag wel 24 uur van tevoren aanleveren, liefst vooraf overleggen met uw uitvaartleider van Uitvaart24. Dan kan hij of zij die zorg uit handen nemen en komt het helemaal goed. Via een groot scherm kan in de grote aula iedereen de hele uitvaart plechtigheid goed volgen.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Beuningen.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Beuningen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 7503

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Beuningen
Schoenaker 12
6641 SZ Beuningen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven