Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Capelle aan den IJssel

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Het crematorium in Capelle aan den IJssel

Een mooi en persoonlijk afscheid is mogelijk, in de lichte, maar toch warme aula in het crematorium in Capelle aan den IJssel. De frisse kleurstelling lijkt de zwaarte van het verdriet enigszins te verlichten. Met ramen die tot aan de grond reiken, lijkt de natuur van buiten binnen te komen. De banken op de eerste rij kunnen zo worden geplaatst dat het een soort symbolische omarming lijkt, waarmee een gevoel van rust en geborgenheid gecreëerd wordt.

Muziek en beeld in crematorium Capelle aan den IJssel

Met alle moderne faciliteiten in het crematorium in Capelle aan den IJssel kan een afscheid nog persoonlijker gemaakt worden. Naast sprekers kunnen ook muziek en beelden het leven van de overledene eren. Zo krijgen alle aanwezigen een nog beter beeld van uw dierbare. De ervaring leert dat dat helpt bij het verwerken van het verlies. Uitvaart24 helpt u waar we kunnen bij het vormgeven van dit afscheid in het crematorium in Capelle aan den IJssel.

Een uitvaart regelen in Capelle aan den IJssel?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Capelle aan den IJssel. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7423 of mail naar info@crematoriumcapelleaandenijssel.nl

Napraten en condoleren in crematorium Capelle aan den IJssel

Na de plechtigheid is er de mogelijkheid om samen nog even na te praten in de kleine of de grote koffiekamer van het crematorium in Capelle aan den IJssel. Welke u kiest is afhankelijk van de grootte van het gezelschap. Of u dit wilt laten vergezellen van een consumptie is aan u, maar de mogelijkheden zijn talrijk in het crematorium in Capelle aan den IJssel. Bekijkt u rustig in onze pakketten wat is inbegrepen en wat niet. Het belangrijkste is het samenzijn en de warme woorden die u wisselt met de aanwezigen.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Capelle aan den IJssel

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Capelle aan den IJssel zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 7423

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Capelle aan den IJssel
Burgemeester Schalijlaan 2
2908 LS Capelle aan den IJssel
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven