Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Drachten

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Drachten

De grote aula van het crematorium in Drachten heeft een indrukwekkende raampartij achter de sprekers en de plek waar eventueel de kist kan staan. In het midden biedt het zicht op een indrukwekkende vijver met veel groen. De veelkleurige ramen lijken wel een kunstwerk op zich. Dit geeft een mooi decor voor de plechtigheid die zich ervoor afspeelt. Er is plaats om te zitten voor zo’n 150 gasten en daarnaast nog 100 staanplaatsen. Mochten er nog meer belangstellenden zijn, kunnen nog 100 personen vanuit de ontvangsthal de plechtigheid volgen via beeldschermen, met geluid.

Ruimte voor rust in Crematorium Drachten

In de ruime familiekamer van het crematorium in Drachten kan de familie voor de plechtigheid nog even tot zichzelf komen en zich voorbereiden op het afscheid. Dit kan met een klein gezelschap naasten, maar als er een grotere groep familieleden of naaste vrienden is, kan de aangrenzende ruimte erbij getrokken worden. Zo kan toch iedereen samen zijn op een emotioneel moment als deze. Een deel van de sfeer van een mooie afscheid wordt bepaald door muziek en beeld. het crematorium in Drachten beschikt over een professionele geluidsinstallatie en beeldschermen, waarop uw zelf aangeleverde muziek en foto’s kunnen worden afgespeeld.

Een uitvaart regelen in Drachten?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Drachten. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 2358 of mail naar info@crematoriumdrachten.nl

Een mooie locatie voor een goed geregeld afscheid in Drachten

Na de plechtigheid is er eventueel gelegenheid voor een condoleance. Bekijkt u ook onze pakketten zodat u weet wat inbegrepen is en wat niet. De gezellige, warm getinte koffiekamer in het crematorium in Drachten is voorzien van robuuste meubels, lekker zittende stoelen en twee meer intieme zithoeken, waarmee een gevoel van huiselijkheid gecreëerd is. Het terras is ook gezellig ingericht met comfortabel en robuust buitenmeubilair, lokaal gemaakt in Drachten. Een passend afscheid van een overleden helpt bij het verwerkingsproces. Het is dan ook zeer wenselijk dat alles goed verloopt. Uw uitvaartleider van Uitvaart24 helpt u daar graag bij.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Drachten

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Drachten voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 2358

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Drachten
Rydwei 3
2918 SB Drachten
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven