Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Ede

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Ede

Hoewel de grote aula van het crematorium in Ede ruimte biedt voor 130 zitplaatsen en ook nog uit te breiden is met wel 120 staanplaatsen, oogt de ruimte heel intiem. Het mooie uitzicht op de bossen is in de verschillende jaargetijden telkens weer anders. Door de hoge ramen lijkt het interieur bijna over te lopen in de buitenruimte. De vleugel die hier staat, geeft van zichzelf al sfeer, maar kan uiteraard ook gebruikt worden om het afscheid een muzikaal tintje te geven. De veelzijdigheid van dit crematorium biedt alle ruimte voor een mooie crematie in Ede.

Presentatiemogelijkheden in crematorium Ede

Het is in het crematorium in Ede mogelijk om de plechtigheid te volgen als er meer dan 250 belangstellenden zijn. In de ontvangsthal zal het dan ook goed te horen en te zien zijn. In de grote koffiekamer is er de mogelijkheid om een laptop aan te sluiten op een beamer. Overleg uw wensen met uw uitvaartleider van Uitvaart24. En bekijk de tarieven voor duidelijkheid over de kosten. Daarnaast is alles uiteraard bespreekbaar en zult u vooraf ook weten waar u financieel aan toe bent.

Een uitvaart regelen in Ede?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Ede. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7504 of mail naar info@crematoriuminede.nl

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Ede
Slingerboslaan 15
6718 ZA Ede
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven