Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium en Begraafplaats De Nieuwe Noorder

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

De Nieuwe Noorder, Crematorium Amsterdam

Van oorsprong werd voor de Watergraafsmeer in de jaren ‘30 de Noorder Begraafplaats aangelegd. In 2013 werd een duurzaam en modern crematorium gerealiseerd en kreeg deze de naam Begraafplaatsen Crematorium De Nieuwe Noorder. Volop natuur, veel ruimte voor allerlei vogels en uiteraard voor Amsterdammers van welke achtergrond dan ook. Het omliggende park nodigt uit tot mooie wandelingen, vooral achter het Fokkermonument bij de vijver is het aangenaam om in alle rust even te zitten.

Rust en ruimte bij prachtig Crematorium Amsterdam

Om een dierbare op een mooie manier te gedenken, helpt een mooie ruimte beslist. In de Nieuwe Noorder vindt u hiervoor een prachtige locatie. Het bestaat uit drie delen; de oude aula is met behoud van de oorspronkelijke uitstraling een warm en modern gebouw geworden waar bezoekers worden opgevangen. Vervolgens is er een aula die midden in een vijver staat, de aula bevat veel glas en is 8 meter hoog. Deze lichte ruimte biedt moderne faciliteiten voor beeld en geluid. Na afloop van de plechtigheid is er de gelegenheid om in de gezellige koffieruimte te genieten van de uiteenlopende cateringmogelijkheden. Dat helpt vaak om de gesproken woorden en bekeken beelden nog uitvoerig met elkaar te bespreken en te verwerken.  

Crematorium De Nieuwe Noorder, voor iedereen die zich Amsterdammer voelt

Deze omgeving biedt een prachtige achtergrond voor het herdenken van het geleefde leven van uw dierbare. Voor alle Amsterdammers, even divers en kleurrijk en veelzijdig als zij zijn.

Een plek om te herdenken, het geleefde leven te vieren op de manier die past bij de eigen geloofsovertuiging of tradities. Deel uw wensen met uw uitvaartondernemer Uitvaart24 en laat u inspireren. 

Bespreek uw wensen voor een uitvaart in Crematorium Amsterdam

Samen met uw uitvaartbegeleider van Uitvaart24 kunt u een afscheid op maat realiseren. In De Nieuwe Noorder zijn er veel mogelijkheden waarmee u de uitvaart zo persoonlijk zoals u maar wilt kunt organiseren. Wij staan u bij waar u wenst, adviseren u en respecteren elke keuze die u maakt. Vooraf zult u, ook financieel, precies weten waar u aan toe bent. 

 

Voor het melden van een overlijden kunt u direct bellen met 085 016 0614. Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Voor vragen kunt u bij uw uitvaartbegeleider terecht, ook via info@uitvaart24.nl

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium en Begraafplaats De Nieuwe Noorder
Buikslotermeerdijk 83
1025 WH Amsterdam
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven