Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium en begraafplaats Jonkerbos

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium en begraafplaats Jonkerbos, Nijmegen

Naast begraafplaats Jonkerbos ligt sinds 1984 dit ruim gebouwde crematorium. Met twee aula’s, drie koffiekamers voor een condoleance na de plechtigheid en een familiekamer biedt het volop ruimte voor een mooi afscheid. Meestal is een afscheid heel verdrietig, maar tegelijk kan juist een uitvaart nieuwe mooie herinneringen maken, waar naderhand toch met een goed gevoel aan terug wordt gedacht. Het lijkt goed afgerond, het laatste wat je voor je nabestaande kunt doen. Een uitvaart die past bij de overledene en diens leven, dat helpt bij het verwerken van het verlies.

Goed geregeld in Crematorium Jonkerbos

De Boszaal kan 135 mensen een zitplaats geven, de Jonkerzaal is wat kleiner. Hier kan een intiem afscheid gerealiseerd worden voor 35 mensen. De gebrandschilderde ramen en de zitbanken, die staan in een halve cirkel om de plaats waar de sprekers naast de kist staan, vormen samen een aangename sfeer voor een passende ceremonie. De Boszaal heeft voor de naaste familie een aparte kamer, de Tuinkamer. 

Persoonlijk afscheid in Crematorium Jonkerbos

Crematorium Jonkerbos heeft, inspelend op de wensen van tegenwoordig, ook een afscheidskamer gerealiseerd. Hier kunnen nabestaanden in de dagen voorafgaand aan de uitvaart op hun eigen manier en op hun eigen moment afscheid nemen. Deze ruimte is huiselijk en warm ingericht en zo is er een mogelijkheid tot persoonlijk afscheid, zonder dat de overledene thuis blijft. Crematorium Jonkerbos biedt nu alle voorzieningen op één locatie.

Moderne faciliteiten in Crematorium Jonkerbos

Als een afscheid niet door alle belangstellenden bezocht kan worden is het prettig als er op afstand, eventueel op een later moment, kan worden meegekeken bij de plechtigheid. Dat kan met het moderne camerasysteem. Hiermee wordt een live opname gemaakt, die live kan worden gezien na gebruik van een code die u aan de genodigden verstuurt. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten op het gebied van geluid en beeld.

Heeft u vragen of wilt u direct een overlijden melden bel gerust met 085-0160614 of mail naar info@crematorium-nijmegen.nlUitvaartondernemer Uitvaart24 regelt voor u in Crematorium en begraafplaats Jonkerbos de uitvaart naar uw wensen en volgens afspraak.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium en begraafplaats Jonkerbos
Weg door Jonkerbos 51
6532 CN Nijmegen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven