Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Geleen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Geleen

De mooie ambiance van het crematorium in Geleen neemt natuurlijk niet het verdriet weg, maar het helpt wel bij het verlichten hiervan. Een mooie herinnering aan het afscheid van een dierbare helpt bij het verwerken. Uitvaart24 helpt u graag bij het vormgeven van dit afscheid in Geleen. Met behulp van onderstaande pakketten kunt u alvast bekijken wat bij u past. Verder zijn uiteraard al uw wensen bespreekbaar, u zult vooraf weten wat u kunt verwachten, ook wat betreft de kosten.

Passende beelden en muziek in crematorium Geleen

Ronde banken geven een intiem gevoel aan de ruimte van het crematorium in Geleen. Zowel in de grote aula, waar 250 personen kunnen zitten of staan, als in de kleine – geschikt tot 150 personen – geven de gekleurde glas-in-lood ramen een bijzonder sfeervol licht. Met behulp van moderne faciliteiten voor muziek en het vertonen van beelden, kunt u de plechtigheid in het crematorium in Geleen zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Zo kunt u uw dierbare gedenken zoals dat het beste bij hem of haar past. Dat is een herinnering die blijft en troost.

Een uitvaart regelen in Geleen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Geleen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7426 of mail naar info@crematoriumingeleen.nl

Gezamenlijk gedenken in crematorium Geleen

U kunt kiezen uit verschillende sfeervolle ruimtes waarin een condoleance plaats kan vinden na de plechtigheid. Het crematorium in Geleen is een plek waar anekdotes kunnen worden opgehaald, misschien een traan geplengd, of ook wel eens gelachen worden met de gedachten bij de overledene. Daarbij kunt u de genodigden consumpties naar keuze aanbieden, denk aan koffie met vlaai, of een glas wijn met lekkere hapjes. Bespreek het met uw uitvaartleider van Uitvaart24 en de crematie in Geleen wordt voor u geregeld zoals u het het liefste ziet.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Geleen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Geleen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 7426

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Geleen
Vouershof 1
6161 DB Geleen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven