Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Groningen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Groningen

In een bosrijke omgeving, aan de rand van Groningen ligt het Crematorium Groningen. Het gebouw uit 1963 is uitgeroepen tot rijksmonument en is van historische architectonische waarde. Het bijzondere karakter van Crematorium Groningen gaat goed samen met een warm, sfeervol en eigentijds interieur met een warme uitstraling. Er zijn twee aula’s waar u tussen kunt kiezen. Een grote aula, waar een gezelschap tot 300 personen terecht kan, waarvan 280 zitplaatsen. U kunt ook kiezen voor een kleinere aula die voor maximaal 50 mensen een zitplaats biedt. Voor het napraten na de plechtigheid kunt u gebruik maken van een kleine of een grote koffiekamer in Crematorium Groningen.

Warme kleuren, prettige sfeer in Crematorium Groningen

Vanuit de ontvangstruimte hebben de bezoekers door de opvallende raampartij uitzicht op de vijver en omliggende bomen. Het warme rood-oranje van de banken verwelkomt de belangstellenden. Ook de familiekamer voor de naaste nabestaanden is voorzien van die tinten. In de kleine aula zijn de paarse banken in een halve cirkel opgesteld om de kist, de banken zijn gericht naar de plek waarvandaan de sprekers de overledene zullen herdenken. Met nog plek voor 70 belangstellenden naast de zitplaats is het een geschikte ruimte voor een middelgroot gezelschap. Er is bovendien nog een familieaula waar u in intiem gezelschap afscheid kunt nemen. 

Crematorium Groningen biedt moderne faciliteiten voor geluid en beeld

In de grote aula staat een kleine vleugel waar mogelijkheid bestaat voor livemuziek. Als u foto’s wilt laten zien, dan worden ze afgespeeld als een diapresentatie. Er bestaat de mogelijkheid om muziek af te laten spelen en naast foto’s zijn er ook bewegende beelden mogelijk. U kunt het materiaal aanleveren op cd, dvd of usb of u kunt uw eigen laptop meenemen. Het is aan te raden dit wel van tevoren te testen, zodat u op de dag zelf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Bespreek uw wensen voor een afscheid in Crematorium Groningen

Als u ideeën heeft over hoe u voor uw naaste de uitvaart persoonlijk en bijzonder kunt maken, deel dit dan met uw uitvaartondernemer. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Ook wat betreft de catering kan Crematorium Groningen u een ruim assortiment bieden. En ook na de crematie zijn er meerdere mogelijkheden op Crematorium Groningen om de as van uw dierbare te verstrooien, op een plek naar eigen keuze of te plaatsen in een urnentuin.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Neem contact op met Uitvaart24 en we bespreken met u alle mogelijkheden voor een afscheid in Crematorium Groningen. 

Bel 085-0160614 of mail naar info@crematoriumingroningen.nl. Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Groningen
Crematoriumlaan 6
9747 AM Groningen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven