Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Haarlemmermeer

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Haarlemmermeer

Tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep ligt het crematorium Haarlemmermeer. Een opvallend gebouw, waarvan het golvende, met sedum bedekte dak, het gevoel geeft dat het volledig in de omgeving is opgenomen. De aparte vormen van dit prachtige uitvaartcentrum maken de ruimtes binnen ook heel bijzonder en intiem. De grote Haarlemmermeeraula biedt plaats aan ruim 170 belangstellenden, 120 zitplaatsen en 50 staanplaatsen. De kleinere familieaula, Spieringermeeraula, kan 25 personen een plaats bieden, uitermate geschikt om in besloten kring afscheid te nemen.

Beeld en geluid in crematorium Haarlemmermeer

Hoe mooi een gebouw ook is, u bent hier omdat u afscheid moet nemen van een dierbare. De ervaring leert dat een uitvaart regelen, met veel zorg en aandacht, helpt bij het verwerken van het verlies. Beelden die het leven van de overledene illustreren, brengen herinneringen omhoog, die zelfs af en toe een glimlach opleveren. De muziek, door u op allerlei manieren hier aan te leveren, helpt zeker ook. Tranen mogen er natuurlijk ook zijn. Door na de plechtigheid met elkaar te kunnen praten over de beelden, de gesproken woorden en de muziek wordt de overledene geëerd. Natuurlijk is het verlies niet minder, maar misschien wel wat zachter.

Een uitvaart regelen in Haarlemmermeer?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Haarlemmermeer. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7499 of mail naar info@crematorium-haarlemmermeer.nl

Wijds en intiem afscheid in crematorium Haarlemmermeer

Bespreekt u uw wensen met uw uitvaartverzorger van Uitvaart24 en hij of zij zal samen met u een passend afscheid organiseren, waar u met een warm gevoel op terugkijkt. U kunt in crematorium Haarlemmermeer kiezen voor een plechtigheid overdag of ’s avonds. Wilt u gebruik maken van een 24-uurskamer in crematorium Haarlemmermeer of wilt u liever dat de overledene in ons dienstencentrum verblijft. U weet bij Uitvaart24 altijd vooraf wat daarvan de kosten zijn. Wilt u alvast meer inzicht in de uitvaartkosten, klik dan hier.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden.

Vertelt u ons wat de uitvaart in crematorium Haarlemmermeer voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 kan met u een uitvaart regelen, die naar uw wens is en toch een goedkope crematie is. Belangrijkste is dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Haarlemmermeer
Hoofdweg 1100
2153 LN Haarlemmermeer
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven