Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Heerlen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Heerlen

Aan de rand van het Imstraderbos ligt deze aangename plek voor een mooi afscheid van een dierbare overledene. Of u nu met een klein gezelschap bent, of voor meer mensen een plechtigheid wilt organiseren. Grotere gezelschappen kunnen worden ontvangen in de aparte ontvangstkamer van het crematorium in Heerlen. Voor de naaste familieleden is een intieme familiekamer, met een apart terras. Een mooie ruimte om zich nog even in terug te trekken. De grootste aula van de omgeving Heerlen beschikt over 130 zitplaatsen, uit te breiden met staanplaatsen tot 400 personen. Daarnaast kunnen de deuren open en kunnen mensen de plechtigheid goed volgen via schermen.

Crematie op maat in Heerlen

De koffiekamer van het crematorium in Heerlen is flexibel aan te passen aan de grootte van de groep belangstellenden. Zo voelt het in elk gezelschap zo intiem aan als wenselijk is. Daarnaast is er een familiekamer die ook geschikt is om de plechtigheid te laten plaatsvinden met aansluitend het samenzijn met een hapje en een drankje. Diverse mogelijkheden zijn er in het crematorium in Heerlen, ook wat betreft de consumpties. Bekijk daarvoor de pakketten zodat u vooraf een goed beeld krijgt wat inbegrepen is in het pakket van uw keuze. Uiteraard kan uw uitvaartleider u helpen bij het aanpassen hiervan naar uw wens.

Een uitvaart regelen in Heerlen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Heerlen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7423 of mail naar info@crematoriumheerlen.nl

Geluid en beeld in crematorium Heerlen

Het crematorium in Heerlen is toegerust met de modernste technieken op het gebied van audio, video en verlichting. U vindt hier een uitgebreide muziekcollectie, maar uw eigen muziek afspelen is ook mogelijk. Foto’s en film afspelen behoren ook tot de mogelijkheden. Graag in overleg met uw uitvaartleider bijtijds aanleveren.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Heerlen.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Heerlen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 7423

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Heerlen
Imstenraderweg 10
6422 PM Heerlen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven