Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Hilversum

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Hilversum

De aula van het crematorium in Hilversum is een stijlvolle, strakke zaal. De ramen die van de grond tot het plafond reiken, geven mooi zicht op de monumentale bomenrijen. Alle voorzieningen zijn in Hilversum aanwezig voor een persoonlijk afscheid: projectie van beeld, geluidsinstallatie voor sprekers en voor muziek. Na de plechtigheid kunnen de belangstellenden via de zuilengalerij naar de condoleanceruimte lopen. In deze koffiekamer in het crematorium in Hilversum met glazen pui kan men over de weidse heide uitkijken. Een strakke, sfeervolle ruimte met zicht op de natuur voor een afscheid op maat.

Crematie in crematorium Hilversum

Voor een crematie in Hilversum kunt u altijd terecht bij Uitvaart24. Of u dan alleen de crematie wilt regelen, of daarbij ook een plechtigheid en een condoleance is aan u. In het nieuwe, in de stijl van architect W.M. Dudok opgetrokken crematorium, bestaat de mogelijkheid voor naasten om bij het invoeren van de kist aanwezig te zijn. Na de plechtigheid wordt dan de kist overgebracht naar de ovenruimte. Na de crematie in Hilversum wordt de as nog 30 dagen – de wettelijke wachtperiode – in een urn bewaard, waarna u kunt besluiten wat de definitieve bestemming zal zijn.

Een uitvaart regelen in Hilversum?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Hilversum. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 2353 of mail naar info@crematoriuminhilversum.nl

Condoleance in crematorium Hilversum

Na de plechtigheid kunt u ervoor kiezen samen met de belangstellenden nog een samenzijn in de koffieruimte te organiseren. Daar is er de gelegenheid elkaar te condoleren, maar ook samen herinneringen op te halen aan de overledene. Vaak wordt dit als heel troostend ervaren. Voor de naasten, maar ook voor de andere aanwezigen. Een mooi afscheid geeft nog meer waarde aan het leven van de overledene, geeft een nog rijkere herinnering. Tijdens dit samenzijn in het crematorium in Hilversum kunt u de gasten wat te eten en te drinken aanbieden. Bekijkt u alvast wat is inbegrepen en wat niet in het pakket van uw keuze uit onze pakketten. Veel variaties zijn daarin mogelijk. Al uw wensen zijn bespreekbaar met uw uitvaartleider van Uitvaart24.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Hilversum

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Hilversum zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 2353

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Hilversum
Kolhornseweg 13
1213 RS Hilversum
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven