Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Middelburg

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Middelburg

Het crematorium van Middelburg, beschikt over een stijlvolle aula, een familie ontvangkamer, een ontvangstruimte voor belangstellenden en twee condoleanceruimten. Elk mens is uniek en dus zal ook elke uitvaart uniek zijn. Terwijl u gebruik maakt van alle mogelijkheden die de ruimtes, in het crematorium in Middelburg bieden, kunt u uw eigen rituelen volgen om het afscheid van uw dierbare vorm te geven. De beamer die uit het plafond naar beneden kan zakken geeft ruimte voor beelden uit het leven van de overledene. Terwijl sprekers die beelden toelichten of terwijl de aanwezigen luisteren naar de muziek die past bij uw naaste. Al uw wensen zijn bespreekbaar bij het crematorium in Middelburg.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Middelburg

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, in het crematorium in Middelburg, zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Een uitvaart regelen in Middelburg?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Middelburg. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminmiddelburg.nl

Ruimte voor condoleance in crematorium Middelburg

Na de plechtigheid zal er behoefte zijn aan een samenzijn om na te praten. De emoties die opkomen bij het zien van de beelden, horen van de muziek en luisteren naar de eventuele sprekers, zorgen voor het opkomen van eigen herinneringen. Mooi om die tijdens de condoleance met elkaar te delen. Zo komen herinneringen weer tot leven en maken alle aanwezigen weer nieuwe herinneringen aan. Zo wordt een overledene heel mooi herdacht, bij het crematorium in Middelburg. Hierbij kunnen eventueel consumpties geserveerd worden, koffie met cake of zoals tegenwoordig vaker gebruikelijk een wat ruimer assortiment. Bekijkt u alvast wat is inbegrepen in uw keuze uit onze pakketten en bespreekt u uw wensen met uw uitvaartleider van Uitvaart24 voor de crematie bij het crematorium in Middelburg.

Asbestemming na de crematie in crematorium Middelburg

Na de crematie kan de as, in het crematorium in Middelburg een half jaar kosteloos bewaard worden in een algemene nis. De wettelijk bewaarperiode is een maand na de crematie, in het crematorium in Middelburg. Daarna kunt u met het crematorium bespreken wat u met de as zou willen doen. Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden op dit gebied. Maar u heeft dus alle tijd daar rustig over na te denken.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Middelburg
Westelijke Oude Havendijk 3
4337 PB Middelburg
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven