Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Ockenburgh

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Den Haag, Crematorium Ockenburgh

Met de sfeervolle klassieke accenten maar toch eigentijdse inrichting, is Crematorium Ockenburgh een stijlvolle plek om afscheid te nemen en te gedenken. Omgeven door oeroude bomen aan de rand van Den Haag, met grote raampartijen en een prachtige tuin is deze locatie uniek. De grote aula biedt een zitplaats voor 270 personen en heeft ruimte voor 650 belangstellenden. De kleine aula is voorzien van 80 zitplaatsen. Daarnaast zijn er nog de Rozenkamer en de Leliekamer. Deze chique huiskamers kunnen niet alleen als opbaarkamer fungeren, maar kunnen ook gebruikt worden als ceremonieruimte voor een klein gezelschap. 

Ceremonie buiten in het bos of ‘s avonds bij Crematorium Den Haag, Ockenburgh 

Naast de stijlvolle binnenruimtes is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een sfeervolle gelegenheid buiten. Tussen de eikenbomen in het bos is er een plek vrijgemaakt waar banken – gemaakt van boomstammen – staan met kussens erop, waar in de buitenlucht, met gezang van de vogels en geruis van wind door de bomen, het afscheid kan plaatsvinden. Toch liever binnen? Dan kunt u uiteraard ook hier geluiden laten klinken. Vogelgeluiden, maar ook een passende muziekselectie of bijvoorbeeld livemuziek op de aanwezige vleugel. Een avond plechtigheid behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontvangstruimte of lounge in Crematorium Den Haag, Ockenburgh

Zowel bij de grote als de kleine aula is een passende ontvangstruimte voor de bezoekers. Ook kunt u hier hapjes en drankjes laten serveren, variërend van bitterballen tot spekkoek en van koffie tot prosecco. Eigenlijk kan elke ruimte op diverse manieren gebruikt worden. Het is daarom raadzaam te overleggen met uw uitvaartbegeleider van Uitvaart24. Diens ervaring helpt u om de juiste beslissing te nemen, die past bij uw gezelschap en bij de nagedachtenis van de overledene.

Herdenking na de crematie bij Crematorium Ockenburgh

Het omliggende terrein van dit Crematorium Den Haag biedt diverse mogelijkheden voor asbestemming en herdenken. Er is een binnen en een buiten columbarium, een plek waar urnen kunnen worden bewaard. Ook is er is een urnentuin en een verstrooiveld. Ook kunt u de urn bijzetten in een urnengraf. De omgeving is rustgevend met aan de ene kant een beschermd natuurpark en aan de andere kant een vogelreservaat. In dit duingebied tussen Loosduinen en Kijkduin straalt Ockenburgh een natuurlijke rust uit. 

 

Wilt u een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel gerust met uitvaartondernemer Uitvaart24 op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumindenhaag.nl

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Ockenburgh
Ockenburghstraat 21
2553 AA Den Haag
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven