Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Roosendaal

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Het crematorium in Roosendaal

De ruim opgezette aula, van het crematorium in Roosendaal, biedt plaats aan 296 belangstellenden. De familie of directe nabestaanden kan plaatsnemen op een licht gebogen bank, waarmee een intieme sfeer is gecreëerd. Daarachter zijn de rijen stoelen recht opgesteld. Het crematorium in Roosendaal, is ook voorzien van een balkon waar aanwezigen kunnen plaatsnemen. De ruimte is licht en sfeervol. Ook de mooie grote vleugel geeft sfeer en kan gebruikt worden voor live vertolkingen van favoriete muziekstukken van de overledene.

Muziek en beelden in crematorium Roosendaal

Vanuit de regiekamer wordt alle muziek voorbereid en geregeld, doorgesproken met uw uitvaartondernemer Uitvaart24. De aula, van het crematorium in Roosendaal, beschikt over een groot plasmascherm van 3,5 m. Dit brede scherm biedt de mogelijkheid om echt voor iedereen zichtbaar de foto’s of video’s te tonen die het leven van de dierbare toelichten. Natuurlijk is dit een periode van veel verdriet, maar een waardig, passend afscheid doet elke aanwezige uiteindelijk goed. Uitvaart24 helpt u daar graag en deskundig bij. Alles is bespreekbaar bij het crematorium in Roosendaal.

Een uitvaart regelen in Roosendaal?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Roosendaal. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminroosendaal.nl

Stijlvol afscheid in crematorium Zegestede in Roosendaal

Mocht u uw dierbare na de plechtigheid willen vergezellen tot in de crematieruimte, dan kan dat bij het crematorium in Roosendaal, met maximaal 12 personen. Daarna is er de gelegenheid om met de andere aanwezigen samen te komen, elkaar te condoleren en de overledene nog te gedenken in de gesprekken. Dit kan vergezeld gaan van koffie, thee of een andere consumptie. De mogelijkheden, in crematorium Roosendaal, op dit gebied zijn groot. Bekijk vooraf even wat inbegrepen is in het pakket van uw keuze.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Roosendaal

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, in het crematorium in Roosendaal, zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Roosendaal
Ionweg 12
4706 NS Roosendaal
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven