Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Schagen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Schagen

In het weidse landschap van West-Friesland ligt in een oase van rust het crematorium in Schagen. Voor een stijlvol afscheid, kunt u hier dagelijks terecht, ook op zondag. Vanuit de aula heeft u uitzicht over de grote vijver, waardoor het landelijke gevoel van de omgeving ook binnen voelbaar is. Er wordt in het interieur van het crematorium in Schagen met het licht, de kleuren en de muziek zoveel mogelijk een sfeer gerealiseerd waarin iedereen zich, ondanks het verdriet en de spanning, zoveel mogelijk thuis voelt.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Schagen

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Schagen zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Een uitvaart regelen in Schagen?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Schagen. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumschagen.nl

Buitenlucht of avondlicht in crematorium Schagen

Bij het crematorium in Schagen heeft u een indrukwekkend uitzicht, ook ’s avonds. Een avondplechtigheid behoort ook tot de mogelijkheden van het crematorium in Schagen. Daarnaast is er de mogelijkheid buiten een dienst te laten plaatsvinden. De grafkist kan dan ook buiten zijn op een baar in het gras. Bovendien is het mogelijk om daar muziek af te spelen. De eventuele sprekers zijn daarnaast ook goed te verstaan buiten. Zo is elke crematie weer heel uniek. We staan open voor uw wensen en verzoeken, die de uitvaart nóg persoonlijker maken. Bekijk alvast de pakketten zodat u vooraf een idee heeft van de mogelijkheden binnen uw budget. Het is in het crematorium in Schagen ook mogelijk om aanwezig te zijn tot aan de invoering van de kist in de oven. Zo begeleiden de nabestaanden hun dierbare tot aan de laatste weg. Niet iedereen kiest daarvoor, maar de gelegenheid is er wel.

Bespreek uw wensen voor een crematie in Schagen

De condoleanceruimte heeft een heel warme kleurstelling, die bijna troost biedt. In deze ambiance kan men elkaar steunen, onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Of wat u verder nog wilt nuttigen. Bespreek al uw wensen met uw uitvaartleider en bekijk bij onze pakketten wat eventueel bij de prijs inbegrepen is.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Schagen
Haringhuizerweg 3
1741 NC Schagen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven