Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Tiel

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Tiel

Het crematorium in Tiel, is een plek gecreëerd waar u zich, op dit moment van verdriet en spanning toch getroost voelt. Een persoonlijk, goed verzorgd afscheid in een stijlvolle omgeving, waar de kleurstelling rust uitstraalt. De natuurlijke materialen geven het gebouw niet alleen buiten, maar ook binnen een goed gevoel. Strak, maar toch stemmig, fris, maar toch warm. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat u goed begeleid wordt. Uw uitvaartbegeleider van Uitvaart24 doet er alles aan om uw wensen tijdens de ceremonie, in het crematorium van Tiel, te vertalen naar een mooi afscheid.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Tiel

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Tiel zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Een uitvaart regelen in Tiel?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Tiel. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumintiel.nl

Ruim, licht en warm afscheid in crematorium Tiel

De ruime aula van het crematorium in Tiel is ingericht met frisgroene banken, waarmee een intieme sfeer wordt opgeroepen. Als de zon door de ramen naar binnen valt achter het spreekgestoelte geven door de kleuren erin het licht een warme gloed. Een mooie ambiance om het leven van de overledene te gedenken. Natuurlijk kunnen sprekers worden aangevuld met muziek en beeld. De vleugel, van het crematorium in Tiel, kan gebruikt worden voor livemuziek en met de geluid- en beeld installatie kunt u gegarandeerd het verhaal hoorbaar en zichtbaar compleet maken. Bekijkt u wel even wat in het door u gekozen pakket voor u inbegrepen is. Uiteraard is alles bespreekbaar.

Condoleanceruimte met uitzicht op de vijver in crematorium Tiel

Na afloop van de plechtigheid is het prettig om na te praten. Dat kan in de condoleanceruimte van het crematorium in Tiel. Ook hier is de sfeer aangenaam, met verschillende zitjes, banken en stoelen. Wat u aan consumpties wilt aanbieden aan uw gasten kunt u zelf aangeven, bij het crematorium in Tiel. Het belangrijkste van dit moment is vooral het samenzijn. De woorden zijn van meer waarde dan de eventuele hapjes en drankjes, maar het een kan het ander soms wel goed aanvullen. Onze ervaring leert dat juist de gesprekken blijven hangen en een mooie nieuwe herinnering betekenen.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Tiel
Medelsestraat-Oost 20
4004 LG Tiel
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven