Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Veldhoven

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in crematorium in Veldhoven

In de aula van het crematorium in Veldhoven kunnen maximaal 200 belangstellenden het afscheid bijwonen, waarvan 125 gasten kunnen plaatsnemen op de frisgroene banken. De aula in het crematorium van Veldhoven heeft aan een kant een ruim vijf meter hoge glazen wand met uitzicht op de natuur. Veel daglicht en zicht op hoge dennenbomen maakt de entourage erg sfeervol. Een mooie plek om uw dierbare te gedenken.

Muziek, sprekers en beelden in crematorium Veldhoven

Een vleugel voor livemuziek, allerlei apparatuur waarmee sprekers duidelijk verstaanbaar zijn en beelden goed zichtbaar. Alles is tot in de puntjes geregeld bij het crematorium in Veldhoven. Dat zijn natuurlijk maar de randvoorwaarden. De manier waarop u ze gebruikt is geheel aan u. Elk persoon is uniek en de manier om iemands leven te herdenken is voor iedereen verschillend. Elke familie heeft eigen rituelen, of idee├źn over wat passend kan zijn bij het afscheid van uw dierbare. Uw wensen zijn, bij het crematorium in Veldhoven, uiteraard leidend.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Veldhoven

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, bij het crematorium in Veldhoven, zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Samenzijn na plechtigheid in crematorium Veldhoven

Met een afscheid met sprekers, muziek en beelden staat de overledene bij iedereen weer helder voor de geest. Andere herinneringen komen weer naar voren. Mensen willen dat graag met elkaar en met u delen. De condoleance, bij het crematorium in Veldhoven, is daar een uitgelezen moment voor. Woorden zeggen dan meer dan allerlei consumpties, maar natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw gasten een drankje en een hapje aan te bieden. Bekijkt u rustig wat is inbegrepen in onze pakketten. U kunt alles bespreken met uw uitvaartleider van Uitvaart24. Samen vindt u, bij het crematorium in Veldhoven, voor alles een oplossing.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Veldhoven
Eindhovensebaan 29
5505 JA De Hoge Boght
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven