Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Venray

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in crematorium in Venray

In de grote aula, van het crematorium in Venray, heerst een intieme sfeer. De halfronde banken op de eerste rij voor familie en naasten voelen als een troostende omarming. Daarachter staan de stoelen ook in een halve cirkel. Iedereen in het crematorium van Venray, is gericht naar de kist en de sprekers en de beelden op de schermen aan de wand. De grijze vloer, witte wanden en veel houtgebruik vormen samen met de groene banken een warme omgeving. Het licht valt van de bovenlichten en de ramen aan de zijkant mooi naar binnen.

Woorden, klanken en beelden in crematorium Venray

In de sfeervolle aula is allerlei apparatuur waarmee sprekers duidelijk verstaanbaar zijn en beelden goed zichtbaar. Alles is tot in de puntjes geregeld in het crematorium van Venray. Hoe u de aanwezige faciliteiten wilt gebruiken is geheel aan u. Elk persoon is uniek en de manier om iemands leven te herdenken is voor iedereen verschillend. Elke familie heeft eigen rituelen, of idee├źn over wat passend kan zijn bij het afscheid van uw dierbare. Rouw is heel persoonlijk en dus voor iedereen anders. Uw wensen zijn bij het crematorium in Venray altijd leidend.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Venray

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, bij het crematorium in Venray, zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.

24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Napraten na plechtigheid crematorium in Venray

Met een afscheid met sprekers, muziek en beelden staat de overledene bij iedereen weer helder voor de geest. Allerlei anekdotes komen weer naar voren. Mensen willen dat graag met elkaar en met u delen. De condoleance, bij crematorium in Venray, is daar een uitgelezen moment voor. Woorden zeggen dan meer dan allerlei consumpties, maar natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw gasten een drankje en een hapje aan te bieden. Bekijkt u rustig wat is inbegrepen in onze pakketten. Dan kunt u samen met uw uitvaartleider, bij het crematorium in Venray, altijd bespreken wat voor u belangrijk is om hierin aan te passen.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Venray
Spurkterdijk 40
5807 EE Boschhuizen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven