Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Winschoten

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Winschoten

In de loop der jaren is er veel veranderd in de manier waarop mensen dierbaren willen herdenken. Bij het in crematorium Winschoten kunt u de uitvaart geheel naar uw eigen idee invullen. Samen met uw uitvaartleider van Uitvaart24 kunt u bespreken wat er mogelijk is. Bekijkt u alvast wat inbegrepen is in het pakket van uw keuze uit, zodat u een idee heeft van de kosten. De ervaring leert dat we samen met de nabestaanden altijd een mooie afscheid, in het crematorium in Winschoten, voor de overledene kunnen realiseren.

Plechtigheid in kleine kring in crematorium Winschoten

De grote aula is een sfeervolle ruimte, maar als de groep nabestaanden klein is, dan kan die ruimte te groot aanvoelen. Daarom heeft het crematorium in Winschoten onlangs een familieaula ingericht, waar u in kleiner gezelschap een mooie plechtigheid kunt organiseren. Bij een besloten uitvaart, of wanneer er niet veel nabestaanden meer zijn. Daarnaast bezit het crematorium in Winschoten over een huiskamer achtige familiekamer, deze is ingericht met natuurlijke tinten. In deze ruimte kunnen nabestaanden zich even in alle rust kunnen voorbereiden op de plechtigheid in de grote aula.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Winschoten

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in het crematorium in Winschoten zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Herinneringen vasthouden en koesteren in crematorium Winschoten

Rouw is persoonlijk en dus voor iedereen weer anders. Meestal wordt een condoleance achteraf wel als troostend ervaren. Maar het is van groot belang dat u en uw familie zo mogelijk samen bedenken wat voor u het beste voelt. Tijdens de plechtigheid, in het crematorium in Winschoten, worden vaak herinneringen weer levend en helpt samenzijn om ze weer op een nieuwe manier vast te houden. Ook nog weken, zelfs jaren later kan met nog met een goed gevoel terugdenken aan het mooie afscheid, bij het crematorium in Winschoten, van een dierbare. Verdrietig, maar voldaan over de manier waarop het geregeld is. Uitvaart24 helpt u hier graag mee.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Winschoten
Acacialaan 61
9674 AB Oost Groningen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven