Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Zutphen

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Zutphen

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Het is alsof de wereld even stilstaat, maar toch moet er van alles geregeld worden. Bij Uitvaart24 vindt u de ervaring en de persoonlijke aandacht waarmee het afscheid zo geregeld wordt als u dat wenst. Het crematorium in Zutphen biedt veel mogelijkheden, met allerlei verschillende ruimtes. Zo kunt u kiezen voor een intiem afscheid in de Walburgzaal, met 35 zitplaatsen. Of de Monetzaal, die zitplaatsen voor 195 personen biedt. Moderne faciliteiten maken deze ruimtes, van het crematorium in Zutphen compleet, ideaal voor een passend afscheid.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Zutphen

Vertelt u ons wat de uitvaart, in het crematorium van Zutphen, voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Beeld en geluid in het crematorium in Zutphen

Het is mogelijk om foto’s of ander beeldmateriaal van de overledene te projecteren tijdens de plechtigheid. Op een geluidsinstallatie kan eigen muziek worden afgespeeld, of een keuze uit de muziek die aanwezig is in het crematorium van Zutphen. In de Monetzaal is ook een vleugel aanwezig die gebruikt kan worden. Verder kunt u de plechtigheid, in het crematorium in Zutphen, zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Sprekers of zangers of livemuzikanten, of juist meer rust en sfeervolle muziek bij geprojecteerde beelden die voor zich spreken.

Condoleanceruimtes in crematorium Zutphen

Voor zowel kleine als grotere gezelschappen is altijd een passende condoleanceruimte te vinden in het crematorium van Zutphen. Daarnaast is ook een terras aanwezig. Om na de plechtigheid, in het crematorium in Zutphen, met elkaar van gedachten te wisselen, de opgekomen herinneringen met elkaar te delen, is het prettig om in een fijne ruimte samen te zijn. Het ruime assortiment aan drankjes en hapjes is daaraan een eventuele toevoeging, maar bekijkt u eerst even wat is inbegrepen in het pakket van uw keuze. Alles is vervolgens bespreekbaar met uw uitvaartleider van Uitvaart24.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Zutphen
Voorsterallee 95
7203 DN Zutphen
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven