Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Alkmaar

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

24/uurs suites, ceremonie- en condoleanceruimtes in Crematorium Alkmaar

Als een dierbare is overleden moeten er allerlei beslissingen genomen worden. Bijvoorbeeld: blijft de overledene thuis, of verblijft het lichaam elders tot de uitvaart. In Crematorium Alkmaar kunt u ook kiezen voor één van de 24/uurs suites waar nabestaanden met een eigen sleutel op elk gewenst moment afscheid kunnen nemen. Het vervolg van het afscheid, de uitvaart kan dan onder één dak plaatsvinden. Van een ceremonie in een van de aula’s, tot en met een gelegenheid tot condoleren en/of napraten over de plechtigheid en het leven van de overledene in een van de sfeervolle, lichte koffiekamers. In Crematorium Alkmaar is in de grote koffiekamer ook een bar aanwezig.

24/7 bereikbaar op 085 019 2356 en info@crematoriuminalkmaar.nl

Prachtige akoestiek in Crematorium Alkmaar

Beide aula’s beschikken over hypermoderne beeld- en geluidstechniek. Tegelijk is door de hoge plafonds en het glas de akoestiek ook zonder versterking al heel goed. Er zijn schermen waar u filmbeelden of foto’s die het leven van de overledene illustreren, kunt vertonen. Mocht u livemuziek willen, piano, gitaar of een koortje, alles is bespreekbaar. U kunt muziek kiezen uit het muziekboek, maar ook eigen muziek uploaden. U kunt kiezen voor een livestream, zodat ook belangstellenden die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch kunnen meeluisteren. Een opname zodat u nog eens kunt terugkijken behoort ook tot de mogelijkheden.

Een uitvaart regelen in Alkmaar?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Alkmaar. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 2356 of mail naar info@crematoriuminalkmaar.nl

Crematie in Crematorium Alkmaar

Met de lichte, moderne uitstraling is Crematorium & Uitvaartcentrum Alkmaar enorm sfeervol; het lijkt wel of de natuur van buiten deel uitmaakt van de diverse ruimtes binnen. Er zijn twee aula’s, een grote voor 200 (nu 100 in verband met Corona) personenen en een kleinere waar maximaal 75 (nu 30) personenen in kunnen, zo kunt u per gezelschap kiezen wat past.

In de grote koffiekamer, de Waag, is bij mooi weer het terras een prachtige toevoeging aan de ruimte. Tegelijk geven de grote ramen ook bij slecht weer het gevoel van buiten zitten, maar dan in een behaaglijk warme omgeving. Er zijn diverse zitjes en ook een bar aanwezig. Grand café Allecmere is – ook al zou de naam anders vermoeden – de kleinere condoleanceruimte, met een intieme, huiskamer-achtige setting.

Uitvaart24 verzorgt voor u in Crematorium Alkmaar een afscheid op maat

Elke uitvaart is uniek, want elk leven, elk mens is uniek. Uw uitvaartondernemer Uitvaart24 luistert naar uw wensen, inspireert u waar u wilt, en vertelt u alle mogelijkheden in Crematorium Alkmaar. De kosten zullen altijd vooraf duidelijk zijn. Uitvaart24 helpt u het afscheid zo te regelen dat u er een troostende, mooie herinnering aan heeft.

24/7 bereikbaar op 085 019 2356 en info@crematoriuminalkmaar.nl

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Alkmaar
Meerweg 11
1816 MG Alkmaar
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven