Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Dieren

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Dieren

Opgenomen in de bosrijke omgeving met slingerende bospaadjes en een grote verscheidenheid aan natuurschoon, is het crematorium in Dieren een prachtige plek om een dierbare te gedenken. De grote aula, de Veluwezaal kan, inclusief balkon zo’n tweehonderd personen een zitplaats bieden op de warm gekleurde banken. Het karakteristieke dak en de bijzondere lichtinval via de vele zeshoekige raampjes in de hoge wand bepalen de sfeer. De kleine aula, de IJsselzaal, heeft voor 60 personen plek. Deze intieme zaal in het crematorium in Dieren heeft weer een geheel eigen sfeer.

Natuurgeluiden in buitenaula in crematorium Dieren

Voor elke overledene wil Uitvaart24 het afscheid zo passend mogelijk vormgeven. Het crematorium in Dieren is voorzien van een buitenaula, voor de natuurliefhebber de uitgelezen plek. Het geluid van ruisende bomen, de vogels die hun lied zingen, de buitenlucht. Dit alles vormt een prachtig decor voor een mooi afscheid. En niet alleen voor een echte natuurliefhebber, iedereen zal zich getroost voelen door deze bijzondere plek. Mocht het weer niet meewerken, dan heeft het crematorium in Dieren altijd de mogelijkheid uit te wijken naar binnen.

Een uitvaart regelen in Dieren?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Dieren. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumdieren.nl

Bespreek al uw wensen voor een crematie in Dieren

De professionele geluidsinstallatie van het crematorium in Dieren zorgt ervoor dat de gekozen muziek tot in de details hoorbaar is. U kunt ook kiezen voor livemuziek, ook daarvoor is in het crematorium van Dieren versterking en apparatuur aanwezig. Na de plechtigheid zijn er ook verschillende ruimtes waar gelegenheid is tot condoleren. Tijdens dat moment van herdenken kunnen diverse consumpties gebruikt worden. Dat kunt u bij het crematorium in Dieren zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Bekijk in onze pakketten wat is inbegrepen in het pakket van uw keuze en wat niet. Alles is bespreekbaar met uw uitvaartleider Uitvaart24.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Dieren

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Dieren zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Dieren
Imboslaan 6
6952 JP Dieren
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven