Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Driehuis

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Driehuis

Het is niet alleen de historie die het crematorium in Driehuis bijzonder maakt, maar ook het prachtige gedenkpark en de stijlvolle ruimtes. Bij de ingang van het crematorium in Driehuis zijn de familiekamers en ontvangstkamers. In een van deze vriendelijk ingerichte kamers kan de familie samenkomen en zich voorbereiden op het afscheid. Intussen kunnen de belangstellenden in de andere ruimte alvast elkaar ontmoeten en het condoleanceregister tekenen. De plechtigheid vindt aan de andere kant van het park plaats, waar een kleine wandeling voor nodig is. Bij slecht weer worden hiervoor paraplu’s uitgedeeld en vervoer verzorgd voor degenen die slecht ter been zijn.

Monumentaal gedenken in crematorium Driehuis

Het crematorium in Driehuis ligt op een uitgestrekt, heuvelachtige terrein met heel veel groen. Dit draagt bij aan de unieke, rustgevende sfeer. Voor crematies zijn er twee aula’s beschikbaar: de oudste, monumentale aula, de Marius Poelzaal, is in Art Decostijl ingericht en geeft ruimte aan ongeveer 60 mensen, een orgel en een vleugel staan tot uw beschikking. Die zijn er ook in de grootste aula, de Dudokzaal. Deze zaal ligt nog ietsje verder dan de Marius Poelzaal, bovenop een heuvel. De wandeling ernaartoe is erg mooi. Uiteraard is er vervoer voor degenen die wat minder goed ter been zijn. Hier is plaats voor 170 belangstellenden. Vanuit de stijlvolle, lichte ruimte van het crematorium in Driehuis heeft u zicht op de eeuwenoude bomen van het park.

Een uitvaart regelen in Driehuis?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Driehuis. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7501 of mail naar info@crematoriumdriehuis.nl

Moderne faciliteiten voor een crematie in crematorium Driehuis

Ook al geeft de bijzondere sfeer bij het crematorium in Driehuis misschien de indruk dat u terug in de tijd gaat, het crematorium in Driehuis beschikt uiteraard over hedendaagse faciliteiten. Zo zijn ook de mogelijkheden voor het afspelen van muziek of beeld beslist van deze tijd. In overleg met uw uitvaartbegeleider kunt u het uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid aanleveren op cd, dvd, of mp3. Voor het moment na de plechtigheid kunt u in het crematorium in Driehuis kiezen uit meerdere ruimtes. Bijvoorbeeld de kleinere Dennenzaal, waar de lichtinval erg mooi is, of de Kastanjezaal met een sfeervolle haard, de Lindenzaal met zijn hoge plafond en bijzondere verlichting. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer. Bekijk onze pakketten zodat u vooraf weet wat inbegrepen is en wat niet.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Driehuis

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Driehuis zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 7501

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Driehuis
Duin- en Kruidbergerweg 6
1985 HG Driehuis
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven