Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium en begraafplaats Laurentius

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Rotterdam, crematorium en begraafplaats Laurentius

Temidden van woonwijken in Nieuw-Crooswijk biedt crematorium en begraafplaats Laurentius een oase van rust. Een van de oudste begraafplaatsen van Rotterdam met bezienswaardige graven en oeroude bomen. Sinds 2013 is hier ook een crematorium. In Nieuw-Crooswijk is een plek van afscheid gecreëerd voor mensen uit alle windrichtingen.  Kaapverdianen, Afrikanen, Filipijnen, Surinamers en de laatste tijd vonden ook Oost-Europeanen hier hun laatste rustplaats. Elk met hun eigen ceremonies en rituelen.

Crematie in Crematorium Laurentius, Rotterdam

Strak en stijlvol is de ruimte waar u in Crematorium Rotterdam, Laurentius een afscheid kunt realiseren. De mooie historische accenten geven de ruimte sfeer. De overdekte zuilengalerij kan ook bij de ruimte getrokken worden als het weer het toelaat. Er zijn mogelijkheden voor het tonen van foto’s of bewegende beelden en uiteraard zijn de faciliteiten voor geluid goed voorzien. Samen met andere nabestaanden kunt u hier een passend afscheid voor uw dierbare organiseren.

Viering in Kapel bij Crematorium Rotterdam, Laurentius

Mocht u voor de plechtigheid nog een viering willen toevoegen aan het afscheid, kunt u terecht in kapel Heilige Maria der Engelen. In deze onder architectuur gebouwde moderne intieme kapel is alles aanwezig voor een katholieke dienst. Er kunnen 70 mensen een zitplaats krijgen en daarnaast zijn er zo’n 30 staanplaatsen. In Crematorium Rotterdam zijn veel mogelijkheden en kan uw uitvaartleider u helpen het afscheid zo te verzorgen, dat u er naderhand met een goed gevoel aan kunt terugdenken. Hoe verdrietig een afscheid ook is, een mooie uitvaart helpt bij het verwerken van het verlies.

Crematie in Crematorium Laurentius, Rotterdam

In Crematorium Rotterdam, Laurentius kunnen 10 personen bij de invoerceremonie zijn van de overledene. Via camerabeelden is dit ook op schermen in de aula te volgen. Na een aantal weken zult u bericht krijgen dat de as kan worden opgehaald. U kunt die meenemen of kiezen voor bijzetting in een bestaand graf, in het columbarium (urnenmuur) of in de urnentuin. U kunt voor het moment van bijzetting ook kiezen voor een herdenkingsdienst in de kapel of de condoleanceruimte.

Heeft u vragen over Crematorium Rotterdam, Crematorium en begraafplaats Laurentius? Bel met  085-0160614 of mail naar info@crematoriuminrotterdam.nl. Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Bespreek al uw wensen met uw uitvaartleider van Uitvaart24.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium en begraafplaats Laurentius
Nieuwe Crooswijkseweg 123
Rotterdam
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven