Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Hoeksche Waard

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Hoeksche Waard

Gelegen op een eiland, omgeven door water, ligt helemaal achteraan op een bedrijventerrein, Crematorium Hoeksche Waard. Vanuit beide aula’s is ruim uitzicht op het weidse polderlandschap. De zachte warme kleuren van het interieur bieden een mooie sfeervolle omgeving. Misschien heeft u er door uw verdriet geen oog voor, maar toch kan zo’n omgeving u helpen bij het verwerken. In een stijlvolle ruimte voelt een afscheid anders. Passend bij de gelegenheid, passend bij de overledene.

Crematorium Hoeksche Waard voor intiem afscheid

Crematorium Hoeksche Waard is zo ingericht dat er maar één plechtigheid tegelijk kan zijn. Zo is het mogelijk om rustig en respectvol intiem afscheid te kunnen nemen. Er is een kleine aula, met 40 zitplaatsen en een grote aula met 160 zitplaatsen. De aula’s kunnen ook gekoppeld worden en zo plaats bieden voor 300 belangstellenden. Daarnaast is er de mogelijkheid in kleine kring een plechtigheid tot 15 personen te houden in de familiekamer.

Een uitvaart regelen in Hoeksche Waard?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Hoeksche Waard. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminhoekschewaard.nl

Uw wensen staan voorop bij Crematorium Hoeksche Waard

Uw wensen staan voorop bij Crematorium Hoeksche Waard Mocht u de overledene hier willen laten verblijven tot de crematie, kan dat in een stijlvolle kamer waar u 24 uur per dag toegang toe heeft. Uiteraard biedt dit moderne  Crematorium in Hoeksche Waard alle faciliteiten die u maar wenst, ook bij een goedkope crematie. Voor de muziek die u wilt laten horen, de beelden die u wilt laten zien kunt u hier alle kanten op.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden.

Vertelt u ons wat de uitvaart in crematorium Hoeksche Waard voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 kan met u een uitvaart regelen, die naar uw wens is en toch een goedkope crematie is. Belangrijkste is dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Hoeksche Waard
Zaaiviool 3
3274 LH Hoeksche Waard
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven