Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Lelystad

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Lelystad

In een rustig bos aan de rand van Lelystad ligt dit prachtige, uit natuursteen opgetrokken gebouw. Hier kunt u in alle rust herdenken en afscheid nemen. De twee aula’s van het crematorium in Lelystad bieden veel mogelijkheden om het afscheid zo persoonlijk en passend als u wenst te maken. Door licht en kleur naar persoonlijke voorkeuren aan te passen, kunt u in deze troostrijke omgeving op de manier afscheid nemen van de overledene die past bij diens leven en bij de emoties van de nabestaanden.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Lelystad.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Lelystad zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Een uitvaart regelen in Lelystad?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Lelystad. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumlelystad.nl

Crematie, klassiek of informeel, in het crematorium in Lelystad

Daarnaast is er een kleine aula in het crematorium in Lelystad waar u naar wens de ruimte zelf kunt indelen, op de klassieke wijze of een meer informele wijze. Een opstelling van stoelen in rijen in de ruimte of de stoelen rondom de kist. De grote aula heeft 190 zitplaatsen. Het licht en de sfeer is ook hier naar wens aan te passen. Door de grote ramen lijkt de binnenruimte in de buitenruimte over te gaan. In de huiselijke familiekamer voor directe nabestaanden heeft u gelegenheid even tot uzelf te komen. Er is in het crematorium in Lelystad ook de mogelijkheid om de overledene tot aan de ovenruimte te begeleiden.

Buiten of binnen in Crematorium Lelystad

Midden in de natuur in Lelystad is in het crematorium zelfs een buitenaula. In de vorm van een soort amfitheater is dit een zeer sfeervolle plek om afscheid te nemen. Op een mooie zomeravond verhogen de brandende fakkels het bijzondere effect van deze buitenaula. Als u met een groot gezelschap bent, of bij slecht weer, kunt u beter binnen, in de grote aula terecht. Maar ook hier is het contact met buiten voelbaar; door de grote ramen lijkt de natuur bijna naar binnen te komen. Daarnaast kan in het crematorium in Lelystad gebruik gemaakt worden van de vleugel voor een muzikale versterking van het sfeervolle effect.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Leiden:
Crematorium Lelystad
Oostranddreef 1
8212 AZ Lelystad
Crematie in Leiden vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven